Budget Mode Looks voor deze lente 2020 – PinkBudget

budgetlooks

Deze week creëerde blogger Lianne van PinkBudget een leuk overzicht van budget mode looks voor deze lente! Wij zijn super enthousiast van haar gekozen looks en willen graag deze blog post met jullie delen. Haar originele blog kun je hier lezen.

De lente is al een tijdje van start, tijd voor een blog over de mode looks van deze lente. En nog belangrijker! Hoe je deze voor een klein prijsje kunt scoren! Want we kunnen nu niet uitgebreid naar de winkels om te gaan shoppen. Perfecte tijd om bekend te raken met alle toffe plekjes op het internet waar je prijzen kunt vergelijken.

Voor mijn blog van vandaag heb ik gebruik gemaakt van de website online-outlet.net.

Halflange Zomerjurken

Dit is een trend die we hebben meegenomen van vorig jaar. De zomerjurken die onder je knie
vallen. Ideaal voor naar je werk aan de keukentafel of als je voor het eerst gaat facetimen met je
schoonouders ;). Ik heb wat leuke items voor jullie uitgezocht:

Look 1

Look 2

Look 3

Look voor in de tuin

Hoewel de zon even een paar dagen ver te zoeken is, wanneer hij weer gaat schijnen is deze look perfect om er zonnig bij te zitten met een wijntje in de hand:

Een middagje online shoppen

Voordeel van thuis shoppen is dat je niet al die tassen hoeft te tillen. Maar dat betekent niet dat je in je hoodie moet aan shoppen. Hup, mooie outfit aan en scoren maar!

Voor een glamour datenight aan de keukentafel

Ik ken meerdere mannen die een mooie jumpsuit enorm kunnen waarderen. Het begin van een succesvolle avond ;). Ik heb 2 voor jullie gevonden:

Look 1

Look 2

Van fab naar fit

Mocht je de motivatie weten te vinden om te gaan sporten, dan heb ik ook nog wat leuke items gevonden:

Thuislook op de bank

Heb je nou echt een ‘off’ day. Nou vooruit, maar doe het dan wel in deze outfit:

Mijn eigen lente look

Ikzelf heb altijd al een voorliefde gehad voor blazers en colberts. Dus dat deze in de vrolijkste kleurtjes in de winkels hangen vind ik helemaal niet erg. Gecombineerd met een leuk wit shirt en witte sneakers vind ik ze het leukst:

Kleine disclaimer, alle artikelen hierboven zijn ergens in de sale. Het kan dus zijn dat wanneer jij kijkt dat jouw maat mogelijk er niet meer is. Ook zijn dit dure merken voor een klein prijsje, maar je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar deze looks zonder een merk.

Neem vooral een keer een kijkje op online-outlet.net. Het is absoluut de perfecte plek om merken voor een koopje te vinden!

Lianne pinkbudget

Super bedankt Lianne voor deze leuke budget lente looks! Wij hebben al zin gekregen om te gaan shoppen? Jullie ook? Kijk op verder op onze website! En nogmaals kijk ook eens naar de leuke blog PinkBudget van Lianne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *