Wat is een online outlet?

wat is een online outlet?

Wat is een outlet

Je hebt je misschien wel eerder afgevraagd: Wat is nou eigenlijk een outlet? Normaal gesproken is een outletwinkel of fabrieksuitverkoop een fysieke winkel waarin fabrikanten hun voorraad rechtstreeks aan het publiek verkopen. Traditioneel gezien is zo’n winkel vaak verbonden aan een magazijn of fabriek, waardoor klanten soms het productieproces konden bekijken.

Tegenwoordig, zijn outlet winkels meestal winkels van het merk van de fabrikant, zoals Gap of Tommy Hilfiger. Harold Alfond heeft deze uitvinding (van de fabrieksoutlet) bedacht, en krijgt hem dus terecht op zijn naam aangeschreven. Nu bestaat er dus ook een online outlet, een verzamel website voor alle designerkleding die minstens 20% in de sale is!

Verschil tussen een fabrieksuitverkoop en een online outlet

Maar wat is dan het verschil tussen een fabrieksuitverkoop en een outlet? Vaak zijn outlet centra populaire winkelbestemmingen in de Verenigde Staten en velen andere landen. Vaak komen mensen naar deze winkelcentra om designerkleding en accessoires tegen een lagere prijs te kopen. Ondanks de populariteit zijn er maar weinigen die het verschil tussen outlet winkels en retail winkels makkelijk kunnen verwoorden.

Het grootste verschil tussen een fabrieksuitverkoop en een retail winkel zijn de verkochte goederen in elk. Een winkel, zoals een kledingwinkel in een winkelcentrum, verkoopt de huidige reeks artikelen van een winkel. Deze items kunnen van een of meerdere merken zijn. Dezelfde exacte items, met exact dezelfde specificaties, zijn te vinden op alle locaties van een winkel in het hele land.

Een factory outlet is ietsjes anders. Een fabrieksuitverkoop verkoopt alleen de items die door één fabriek of één merk worden geproduceerd. Om een voorbeeld te geven: Nike sneakers zijn te vinden in schappen van warenhuizen en schoenenwinkels, in combinatie met schoenen van Adidas, en Reebok. Bij een Nike factory outlet is Nike het enige beschikbare merk.

Online Outlet

Maar wat is dan Online Outlet zul je wellicht denken? Allereerst is het een fashion outlet, online natuurlijk. Dat wil zeggen dat Online Outlet op zijn simpelst gezegd een verzamel website is. Wij verzamelen niet alleen de meest populaire merken, maar ook verschillende kledingwinkels hebben zich voor het grootste aanbod bij Online Outlet aangesloten. Zoek allereerst gemakkelijk wat je nodig hebt met onze zoekfunctie! Zoek je nu naar specifieke jeans van bijvoorbeeld Alix the Label, dan kun je bij ons zoeken op merk, prijs, geslacht, en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan alle 8 verschillende gesorteerde categorieën jeans die wij klaar hebben staan. Op basis van jou stijl, geven we ook de beste keuzes voor je aan. Zo hoef je nooit meer verder te zoeken, en vind je alles voor de perfecte outfit, op één website. Alles, om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken

Ben je nu niet opzoek naar iets specifieks, maar wil je wel gebruik maken van de top deals van Online Outlet? Open je kast, inventariseer eens wat er ontbreekt en maak een lijstje voor jezelf. Een mooie winterjas van goede kwaliteit? Een makkelijk en alledaags wit t-shirt? Bij Online Outlet ga je het vinden!

Blijf op de hoogte van (fashion) nieuws door ons online fashion magazine te volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *