Leuke kleding DIY trend!

DIY Qoute

Omdat we nu meer thuis zitten hebben we ook meer tijd om leuke kleding DIY trends thuis uit te proberen. Terwijl ik op zoek was naar leuke kleding trends kwam ik deze truc tegen die ik vaker voorbij heb zien komen. Het is namelijk een nieuwe modetrend om een soort van patroon of figuurtjes op je spijkerbroek te hebben. Zoals deze toffe jeans van Tommy Hilfiger. Deze spijkerbroek is versierd met de letters van het merk Tommy Hilfiger en geeft een leuk zomers effect. Toen ik dus deze kleding DIY trend tegenkwam was ik meteen verkocht!

Patroon jeans tommy Hilfiger
Bron: Tommy Hilfiger

Wat heb je nodig?

– Een oude of nieuwe spijkerbroek
– Een krant
– Latex verf, schijnbaar werkt deze verf goed met deze trend omdat het niet eraf wordt gewassen in de wasmachine en het kleur geen andere kleding
– Kwasten om mee te verven
– Verfbenodigdheden zoals water, papier om je kwast op neer te leggen of om kleuren uit te proberen

Wat gaan we doen?

Voor deze leuke kleding DIY trend willen wij dus onze eigen patronen maken met verf op onze jeans!

Stap 1: Vul de spijkerbroek met de krant
Het is makkelijker om te verven of om te zien hoe het patroon eruit komt te zien wanneer de broek gevuld is. Dan weet je zeker dat wanneer je de broek aan hebt, het er nog steeds zo leuk uitziet als wanneer je geverfd hebt.

Stap 2: Oefen je patroon
Het is heel makkelijk om te beginnen met verven en iets te doen, maar als je echt voor een leuk patroon wil gaan dan is het aangeraden om eerst uit te proberen wat je wilt gaan doen op een vel papier. Wanneer je zeker weet dat dit is waarmee je aan de slag wilt is het tijd voor de volgende stap.

Stap 3: Verven!
Begin met het maken van een van de figuren, en pas die toe op je hele broek. Daarna pas met het volgende figuurtje, etc. Tip, vermijd de broekzakken en rits voor een mooier resultaat.

Stap 4: Bewonder je werk
Natuurlijk moet de verf eerst drogen. Vandaar dat je eerst je werk mag bewonderen en na twee uur kun je het dragen.

En tada! Die saaie spijkerbroek is omgetoverd met deze kleding DIY trend in een leuke zomerse broek! Kijk hieronder voor nog meer inspiratie. 


Bron: CBC
kleding DIY trend
Bron: CBC
Diy trend jeans
Bron: Pinterest

Ga jij deze leuke kleding DIY trend thuis proberen? Laat het ons weten! En als je een spijkerbroek nodig hebt, kijk dan altijd even op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *