De leukste trend tijdens Corona!

quarantinepillowchallenge

Het zal je niet ontgaan zijn dat we nu al een paar weken thuis zitten in verband met het Corona virus. Niet alleen in Nederland, maar de hele wereld zit nu binnen. Omdat het alleen lang begint te duren, gaan mensen zich vervelen en tja wat doe je dan? Jezelf vermaken met een puzzel, een boek lezen of een leuke Netflix serie kijken. Of misschien wel een challenge? De #quarantinepillowchallenge is een nieuwe trend die heel Instagram verovert!

Het leuke aan deze trend is dat je zo veel mogelijk naakt bent, en een kussen vastmaakt voor je lichaam met een riem. En dat komt er dus zo uit te zien:

Maar hij is ook leuk om samen te doen, zoals deze moeder en kind!

Maar hij kan ook gewoon alleen voor jong gedaan worden, zoals deze toffe baby look!

Maar natuurlijk ook voor de oudere generatie, want die zit namelijk ook thuis. Net als deze oudere dame die ook een poging waagde:

De trend is in Nederland ook opgepakt door onze favoriete BN’ers, zoals Fred van Leer en Chantal Janzen. Beide hebben een super toffe outfit gecreëerd met hun kussens, natuurlijk op eigen manier.

Wat vinden jullie van de #quarantinepillowchallenge en gaan jullie hem ook uitproberen? Wij zien jullie challenges graag tegemoet! En als jij nu liever kleding aantrekt dan een kussen, dan kun je altijd shoppen bij Online Outlet! Is misschien toch iets handiger dan zo over straat te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *